Welkom op alltalk.nl!

De website waar over van alles gepraat mag worden.
Voor elk onderwerp aan het juiste adres.
Registreer je dus snel en klets lekker mee!

Nieuws

Kromowidjojo verovert ook WK-goud op 50 meter vlinderslag
Ranomi Kromowidjojo heeft vrijdag bij de WK kortebaanzwemmen in het Chinese Hangzhou op overtuigende wijze goud veroverd op de 50 meter vlinderslag. Maaike de Waard eindigde als vijfde.
Politie onderzoekt of verdachte aanslag Straatsburg hulp heeft gehad
Na de dood van de vermoedelijke aanslagpleger Chérif Chekatt in het Franse Straatsburg zoekt de politie naar mogelijke medeplichtigen. De politie wil weten of de 29-jarige schutter tijdens zijn ontsnapping...
Verdachte van aanslag Amsterdam Centraal krijgt geen asiel in Duitsland
De Afghaan Jawed S. (19), die ervan wordt verdacht dat hij eind augustus twee Amerikaanse reizigers neerstak op treinstation Amsterdam Centraal, krijgt geen asiel in Duitsland.
Zoekactie in Neurenberg na steekpartijen, gewonden buiten levensgevaar
De Duitse politie is met speurhonden en helikopters op zoek naar een of meer daders van enkele steekpartijen waardoor drie vrouwen donderdagavond zwaargewond raakten. De Duitse media melden dat de...
Straffen tot twintig jaar voor vijf mannen wegens mislukte liquidatie Diemen
Het gerechtshof in Amsterdam heeft vijf mannen in hoger beroep veroordeeld tot gevangenisstraffen van 13,5 tot 20 jaar vanwege de poging tot liquidatie van Peter 'Pjotr' R., een Amsterdamse crimineel.
Afgeschoten edelherten Oostvaardersplassen naar poelier in Amsterdam
Poelier en wildgroothandel Pieter van Meel uit Amsterdam gaat het vlees van afgeschoten edelherten uit de Oostvaardersplassen verkopen, meldt Staatsbosbeheer vrijdag.

Copyright © 2018 Alltalk.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.