Voor alle onderwerpen aan het juiste adres!

Kunena - Teamcredits

Kunena

Kunena® Forum is een open source-project dat toewijding en investering van persoonlijke tijd vereist van verschillende bijdragers. Deze versie is mogelijk gemaakt door de volgende personen :

Florian Dal Fitto
Ontwikkeling

Jelle Kok
Ontwikkeling en Ontwerp

Richard Binder
Forum moderatie en Testen

Matias Griese
Ontwikkeling

Oliver Ratzesberger
Stichter

Doneren:

Het Kunena Team wil de gemeenschap bedanken voor de hulp en ondersteuning. Wij waarderen ook de inspanning van iedereen die Kunena vertaald heeft in vele andere talen. Daarenboven willen we dank zeggen aan de vele leden van www.kunena.org, van het heden en verleden, die hebben bijgedragen en geholpen hebben aan deze meer stabiele en foutloze versie..

Terug naar het forum Klik hier

Copyright © 2008 - 2023 Kunena, Licentie: GNU GPL

 

Opmerkelijk nieuws

Inwoners Schots eiland redden enige winkel door 'm zelf te kopen
Inwoners en toeristen hebben de enige winkel van het Schotse eiland Lismore gered. Ze besloten 'm te kopen, schrijft BBC News zondag.
Video | Kind stapt op bagageband en maakt ritje door luchthaven in Chili
Een driejarig jongetje heeft een bijzonder ritje gemaakt door een luchthaven in Chili. Het kind belandde op de bagageband, waardoor hij werd meegevoerd achter de schermen van het vliegveld.
Driejarige cruise om de wereld geannuleerd: bedrijf blijkt geen schip te hebben
Een cruise die in drie jaar tijd een reis om de wereld zou maken is geannuleerd. Het bedrijf, Life at Sea Cruises, heeft nog geen twee weken voor vertrek toegegeven dat het geen schip heeft.

Tech

Rechter geeft groen licht voor 5G-frequentieveiling
De rechtbank van Rotterdam heeft woensdag groen licht gegeven voor de geplande veiling van radiofrequenties voor 5G-netwerken. Verschillende partijen waren naar de rechter gestapt omdat ze het niet eens waren met de veilingplannen.
Noodlijdend Viaplay stelt publicatie cijfers opnieuw op laatste moment uit
Viaplay heeft voor de tweede keer de publicatie van zijn kwartaalcijfers op het laatste moment uitgesteld. De Zweedse streamingdienst zou zijn resultaten woensdag publiceren, maar komt pas donderdagavond met de cijfers, na het sluiten van de beurs in Stockholm.
Europol rolt bende cybercriminelen op die bedrijven aanviel met gijzelsoftware
Europol heeft in Oekraïne meerdere cybercriminelen aangehouden die verdacht worden van wereldwijde aanvallen met gijzelsoftware. De cyberaanvallen veroorzaakten wereldwijd voor honderden miljoenen euro's aan schade.