Voor alle onderwerpen aan het juiste adres!
 

Opmerkelijk nieuws

Inwoners Schots eiland redden enige winkel door 'm zelf te kopen
Inwoners en toeristen hebben de enige winkel van het Schotse eiland Lismore gered. Ze besloten 'm te kopen, schrijft BBC News zondag.
Video | Kind stapt op bagageband en maakt ritje door luchthaven in Chili
Een driejarig jongetje heeft een bijzonder ritje gemaakt door een luchthaven in Chili. Het kind belandde op de bagageband, waardoor hij werd meegevoerd achter de schermen van het vliegveld.
Driejarige cruise om de wereld geannuleerd: bedrijf blijkt geen schip te hebben
Een cruise die in drie jaar tijd een reis om de wereld zou maken is geannuleerd. Het bedrijf, Life at Sea Cruises, heeft nog geen twee weken voor vertrek toegegeven dat het geen schip heeft.

Tech

Rechter geeft groen licht voor 5G-frequentieveiling
De rechtbank van Rotterdam heeft woensdag groen licht gegeven voor de geplande veiling van radiofrequenties voor 5G-netwerken. Verschillende partijen waren naar de rechter gestapt omdat ze het niet eens waren met de veilingplannen.
Noodlijdend Viaplay stelt publicatie cijfers opnieuw op laatste moment uit
Viaplay heeft voor de tweede keer de publicatie van zijn kwartaalcijfers op het laatste moment uitgesteld. De Zweedse streamingdienst zou zijn resultaten woensdag publiceren, maar komt pas donderdagavond met de cijfers, na het sluiten van de beurs in Stockholm.
Europol rolt bende cybercriminelen op die bedrijven aanviel met gijzelsoftware
Europol heeft in Oekraïne meerdere cybercriminelen aangehouden die verdacht worden van wereldwijde aanvallen met gijzelsoftware. De cyberaanvallen veroorzaakten wereldwijd voor honderden miljoenen euro's aan schade.