Voor alle onderwerpen aan het juiste adres!
Vul het e-mailadres in dat bij dit account hoort. Er zal een verificatiecode naar dat e-mailadres worden verzonden. Wanneer de verificatiecode is ontvangen, kan een nieuw wachtwoord worden gekozen voor dit account.
 

Opmerkelijk nieuws

Australiër die eigen ontvoering fakete om bij minnares te zijn moet politie betalen
Een Australische man draait op voor de kosten die de politie heeft gemaakt bij het onderzoek naar zijn ontvoering. Die kidnapping op Oudejaarsavond van 2022 zette hij zelf in scène, zodat hij bij zijn minnares kon zijn.
Broer en zus (10 en 11) stelen auto van moeder in VS nadat zij speelgoed afpakt
Een tienjarige jongen en zijn elfjarige zus zijn in Florida aangehouden op de snelweg. Het tweetal had uit woede de auto van hun moeder gestolen nadat zij speelgoed had afgepakt. Toen ze aangehouden werden, hadden de kinderen al 320 kilometer gereden.
Recordaantal egels waargenomen bij landelijke telling
Tijdens de egeltelling van afgelopen weekend heeft een recordaantal van 5.505 deelnemers een recordaantal egels geteld, meldden de Zoogdiervereniging, Egelbescherming Nederland en Tuintelling woensdag.

Tech

Antiviruspionier John McAfee beroofde zichzelf van het leven in Spaanse cel
De Brits-Amerikaanse softwarepionier John McAfee werd in juni 2021 dood aangetroffen in zijn cel in Barcelona. Spaanse media meldden toen al dat het zou gaan om zelfdoding, maar dat is nu bevestigd.
Apple stelt Fransen tevreden over straling van iPhone 12 na update
De update voor de iPhone 12 die Apple in Frankrijk heeft uitgebracht, stelt de Franse overheid gerust. Na de update is er geen sprake meer van een te hoog stralingsniveau en voldoet de telefoon aan Europese normen.
NU+ | Waarom wetenschappers 1 miljard overhebben voor 250 gram ruimtestof
Wetenschappers keken er al zeven jaar naar uit en zondag was het zover. Ruimtevaartuig OSIRIS-REx leverde zijn pakketje met ongeveer 250 gram aan stof en gruis van ruimterots Bennu op aarde af. Waarom zoveel moeite voor zo'n klein beetje materiaal?