Image

Nieuws

ANWB: Wintersportvakantieboekingen op drie kwart van normale niveau
Hoewel het komende wintersportseizoen behoorlijk anders zal zijn dan normaal, laten de meeste wintersporters zich niet afschrikken. Het aantal boekingen ligt bij de ANWB op ongeveer drie kwart van het niveau van vorig jaar. "De consument neemt wat gas terug, maar het kan zijn dat dat nog wat aantrekt."
UMC Utrecht begint proef met coronasneltesten in teststraat
UMC Utrecht is vrijdag begonnen met het afnemen van coronasneltesten in een teststraat. Het gaat om een proef om erachter te komen hoe betrouwbaar de testen zijn, meldt de NOS vrijdag.
Video | Hoogleraar: 'Accepteren dat er meer coronaslachtoffers gaan vallen'
Ira Helsloot, hoogleraar aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, zei donderdagavond in de talkshow Op1 dat we moeten accepteren dat er meer coronaslachtoffers zullen vallen.
Noord-Korea biedt excuses aan voor doden van Zuid-Koreaanse ambtenaar
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft vrijdag zijn excuses aangeboden voor de dood van een Zuid-Koreaanse ambtenaar. De man werd eerder deze week door Noord-Koreaanse militairen gedood toen hij vermoedelijk probeerde over te lopen naar het noorden.
Burgemeester Tilburg staat achter toestemming voor bijeenkomst Willem II-fans
De Tilburgse burgemeester Theo Wetering staat achter de keuze van de gemeente om honderden Willem II-supporters de Europa League-wedstrijd tegen Rangers FC donderdagavond op een plein te laten kijken, zo laat hij weten aan Omroep Brabant.
Consumenten gaven in eerste zes maanden online 12,4 miljard euro uit
Nederlandse consumenten gaven in de eerste zes maanden van het jaar online 12,4 miljard euro uit aan producten en diensten. Dat is 4 procent meer dan een jaar eerder, blijkt vrijdag uit cijfers van brancheorganisatie Thuiswinkel.org.
Image

Grappige Video's

Image

Buienradar

Image
Code geel: In de loop van de middag zware windstoten in het zuidwestelijk kustgebied.
De eerstkomende uren zijn er geen waarschuwingen van kracht. Vanaf halverwege de middag komen er in het zuidwestelijk kustgebied zware windstoten van 80-100 km/uur voor, aan zee mogelijk 100-110 km/uur. De windstoten komen uit een noordwestelijke richting. Morgen neemt de wind weer af. Uitgifte: 25/09/2020 08:04 uur LT   
Image

Wie is er online?